Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ποιός... Πανούσης!!!!

Η τελευταία προκλητική ενέργεια δήθεν αντεξουσιαστών,δήθεν εκφραστών αριστερών ανένταχτων πολιτών, ξεπέρασε κάθε όριο ηλιθιότητας. Όταν στοχοποιείς τον εγκληματολόγο Πανούση, όταν εισβάλεις σε ένα ιστορικό χώρο κάνοντάς τον μπουρδέλο, σε μία εκδήλωση για την επανένταξη αποφυλακισμένων, θα πρέπει τουλάχιστον να έχεις πολυ σοβαρούς λόγους.
Ακόμη πιο σοβαρούς και από μία πρόσφατη αποφυλάκιση.
Η επιλογή του συγκεκριμένου ακαδημαϊκού σίγουρα μόνο τυχαία δεν είναι.Ο συμβολισμός όμως που τη συνοδεύει, αυτόματα παραπέμπει σε εγκεφάλους που δανείζονται τακτικές και νοοτροπίες γηπέδου.Γιατί μόνο ορδές χούλιγκαν δρούν κατ' αυτόν τον τρόπο: καταστρέφοντας και ασκώντας βία, χωρίς την παραμικρή τύψη.
Το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την ακαδημαϊκή πορεία και την πολιτεία του καθηγητή Γ. πανούση, πραγματικά λίγη σημασία έχει. Το ουσιαστικό είναι τι προσπαθούν να μας περάσουν ως μύνημα οι ασχημονούντες θρασύδειλοι κουκουλοφόροι:να προσέχουμε τι λέμε, έχοντας ως βασικό μας σύμβουλο τον φόβο!!Αμ δε....

ΥΓ Μήπως τελικά μπερδέψαν τους Πανούσηδες; Γιατί ο άλλοτε ανατρεπτικός και ροκ Τζιμάκος, μάλλον σε κακόμοιρο και κουρασμένο παλικαράκι της μεταπολίτευσης μου κάνει...

3 σχόλια:

  1. WILLIAM ΚΑΙ MARGARET YOUNG ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 8 ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ 1963 ΟΤΑΝ Ο ANGUS HTANE 8 ETΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΤΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΘΕΙΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ! Σε βρήκα λοιπόν κι εδώ και θα σου πω ότι σου είπα και στο ραδιόφωνο !
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΑΛΛΑ 'ΣΤΗΜΕΝΟΙ' ΠΟΝΤΙΚΟΙ !
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ! 8 ΑΔΕΡΦΙΑ Ε' ; ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ! ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ !
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ -ΓΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή